Hoveniersbedrijf De Biesbosch

Zuidbuitenpoldersekade 3a
3329 LA  DORDRECHT
T: 078 6165792
F: 078 6214663
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:30-16:30 uur

facebook

keurmerk-2

EXPOSITIES

 Regelmatig organiseren wij exposities van diverse kunstenaars. Via deze pagina houden we u op de hoogte!

 

EXPOSITIE ZEELAND-DORDRECHT IN BEWEGING

DORDRECHT – Maar liefst 40 Zeeuwse kunstenaars exposeren vanaf donderdag 7 april 2016 bij hoveniersbedrijf de Biesbosch!

Samen met boerderijgalerie De Osseberg in Sint Laurens, gemeente Veere, organiseert hoveniersbedrijf en beeldhouwshop De Biesbosch de expositie “Zeeland-Dordrecht in beweging. “

De 40 kunstenaars worden verdeeld in 2 groepen van 20. Van 7 april t/m 7 mei exposeren 20 kunstenaars in de Osseberg en de anderen bij de Biesbosch. Daarna wordt er gewisseld en exposeren zij weer op beide locaties van 21 mei t/m 25 juni. Volop beweging dus!

 

kop affiche Zeeland-Dordrecht in beweging

 

VAN 9 JANUARI T/M 13 FEBRUARI 2016.

NIEUWE EXPOSITIE: MIS HEM NIET!!!

 Flyer biesbosch 2015LR Pagina 1

VAN 11 APRIL T/M 13 JUNI 2015:

DORDTSE KUNSTENAARS TERUG VAN ZEELAND EXPOSITIE: "16 DORDTSE KUNSTENAARS EXPOSEREN IN HET LICHT VAN DE BIESBOSCH".

In de winter van 2014 hebben 16 professionele kunstenaars uit Dordrecht geëxposeerd in Gallerie "De Osseberg" in Sint Laurens in de provincie Zeeland. Wij zijn trots u te kunnen melden dat wij ze allemaal bereid hebben gevonden om in 2015 bij ons in Dordrecht te exposeren! Zowel buiten als binnen onze TuinExperience vindt u tal van fraaie kunstwerken, die uiteenlopen van schilderijen, gedichten, sieraden, textiele kunstvormen, beeldhouwwerken, tekeningen, glasobjecten, keramiek en nog veel meer......

Het gaat om de volgende kunstenaars: Gerda Vroon, Cora de Kok, Ineke Vink, Henriette Kros, Ferdi Wouters, Bert Gort, Marjan de Mol, Marijk Renia, Zaza Wouters, Rika Bieren, Sjane de Haan, Maria Vermijn, Marjon den Engelsman, Helene de Jong, Maria Verboom, Joke Hardenbol. 

 Publicatie A5 staandflyer witte rand

 

 

Verder vermelden we hieronder interessante overige exposities:

Van 1 februari tot eind maart 2015: Op 1 februari 2015 vindt de officiële opening plaats van de beeldenexpositie van de Dordtse beeldhouwer/edelsmid Ferdi Wouters in de tuin van Gebouw De Munt aan de Munt 5 aan de Voorstraat-Noord te Dordrecht. In de fraaie, ommuurde tuin van De Munt zijn de ruimtelijke beeldende werken van Ferdi gepositioneerd. Daarnaast is in de fraaie binnenruimte van het monumentale gebouw van de Munt een deel van zijn oeuvre van design tot toegepaste en ongebonden kunst te bewonderen.