Hoveniersbedrijf De Biesbosch

Zuidbuitenpoldersekade 3a
3329 LA  DORDRECHT
T: 078 6165792
F: 078 6214663
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:30-16:30 uur

facebook

keurmerk-2

WORKSHOPS BEELDHOUWEN

 WIJ ZIJN GESTOPT MET DE VERKOOP VAN BEELDHOUWMATERIALEN, DE WEBSHOP WORDT VOORTGEZET DOOR EEN ANDER BEDRIJF, U KUNT OP DIT MOMENT DUS NIET MEER BIJ ONS TERRECHT VOOR BEELDHOUWMATERIALEN EN/OF WORKSHOPS.

Onder leiding van onze ervaren docent gaat u werken met een steen naar keuze als speksteen, kalksteen, serpentijn, marmer of albast. Deze workshop is niet alleen bedoeld voor beginners, maar ook de wat meer gevorderde beeldhouwers zullen nog veel van deze workshop kunnen opsteken. 

Deze gezellige en leerzame dag begint om 09.30 uur met het uitzoeken van een steen en tekst en uitleg van de docent. Daarna gaat iedereen onder goede begeleiding aan de slag. Dus geen saaie theorie maar actie!

Tussen de middag wordt het harde werken beloond met een uitgebreide lunch. Daarna gaat u met hernieuwd enthousiasme door tot ca. 16.00 uur en hopen we dat u er een leuke hobby heeft bijgekregen of er een hoop van opgestoken heeft!

Dit leuke creatieve dagje uit kost u slechts € 65,--.
Dit is incl.: koffie/thee/lekkers, heerlijke lunch, gebruik van alle gereedschappen en les van een ervaren docent.
Dit is excl. uw steen.

De eerstvolgende data zijn:
Zaterdag 20 augustus, 17 september en 15 oktober 2016.

De workshops gaan door bij min. 4 personen tot max. 12 personen.

Deelname aan de workshops is voor eigen risico.
Evt. kunt u zelf een veiligheidsbril meenemen of stofkapje. Deze zijn ook bij ons te leen of te koop.

tn gast beeldhouwen 2 juni 07 066

tn gast beeldhouwen 2 juni 07 027 

Aanmelden kan telefonisch bij Beeldhouwshop De Biesbosch: 078-6165792 van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij verzoeken u om een aanbetaling van € 25,-- te voldoen. Dit kan uiteraard bij de kassa van onze beeldhouwwinkel, maar ook direct op onze bankrekening NL24RABO0161164056.
Uw inschrijving is dan definitief en een plaatsje is verzekerd. Vergeet u niet "workshop beeldhouwen" en de datum van de workshop te vermelden.
Tot 1 week voor aanvang van de workshop kunt u kosteloos annuleren, daarna kunnen wij uw aanbetaling niet meer retourneren.
Bij onvoldoende deelnemers krijgt u uiteraard uw aanbetaling terug.

Wij geven ook cursussen op de dinsdagmiddag en zaterdagochtend. Als u geïnteresseerd bent, kijkt u dan onder het kopje "cursussen".

Wist u trouwens dat wij doordeweeks ruimte hebben om zelfstandig te beeldhouwen? U kunt dan elke week op een vaste dag, één dagdeel, ongestoord aan uw beeld werken. Het voordeel hiervan is: U heeft thuis geen rommel, alle materialen zijn direct beschikbaar, u heeft elke week een uitje, u kunt tips met elkaar uitwisselen en u heeft aanspraak als u daar zin in heeft.

Of wilt u zelf een workshop geven, dan kunt u de ruimte huren.
Ook voor kinderfeestjes organiseren wij mini-workshops beeldhouwen!

Tot ziens op 1 van de genoemde data!

Beeldhouwshop De Biesbosch
Zuidbuitenpoldersekade 3a
3329 LA Dordrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.beeldhouwshop.nl