Hoveniersbedrijf De Biesbosch

Zuidbuitenpoldersekade 3a
3329 LA  DORDRECHT
T: 078 6165792
F: 078 6214663
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:30-16:30 uur

facebook

keurmerk-2

Polart:

Polart meubelen zijn gemaakt uit polyurethaan met een interne stalen frame-skelet en zijn allemaal met de hand afgewerkt. Voor de afwerking en bekleding kunt u kiezen uit een breed gamma kleuren. Tevens kan geproduceerd worden in uw gewenste kleuren of zelfs in een houtstructuur-pattine.

Wat mensen vooral fascineert bij het zien van de meubelen, is dat ze volledig gemaakt zijn uit kunststof, vandaar de naam: Polart (POL voor Polymeer).
Door het gebruik van kunststof als kernmateriaal, is POLart in staat om de wereld van de klassieke meubels op te frissen en een unieke én ongewone lijn van indoor & outdoor meubilair te creëren. Alle artikelen zijn ambachtelijk —en met de grootste zorg— met de hand vervaardigd en afgewerkt. Alle afwerkingen zijn sunproof, wat betekent dat de kleur niet zal vervagen. Tevens kunnen de meubelen tegen een stootje en bij krassen of slijtage blijven de meubelen hun kleur behouden. Dit komt doordat bij het vervaardigen de polymeer-kleuring volledig in de massa gebeurt.
Daar de meubelen uit polymeer vervaardigd zijn, zijn ze uitermate geschikt voor outdoor gebruik. Wat een pluspunt kan zijn door bijvoorbeeld de meubelen te gebruiken op terrassen van horeca, bij poolhouses, etc.

 

www.polarteurope.com