Hoveniersbedrijf De Biesbosch

Zuidbuitenpoldersekade 3a
3329 LA  DORDRECHT
T: 078 6165792
F: 078 6214663
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:30-16:30 uur

facebook

keurmerk-2

TUINAANLEG

WAT IS DE IDEALE TUIN?

Dat is voor iedereen anders. Zoveel mensen zoveel wensen!
Hoveniersbedrijf De Biesbosch ziet het als haar uitdaging om voor iedere tuin het passende antwoord te vinden. Of het nu gaat om een balkontuin, stadstuin, de tuin bij een villa of een bedrijfstuin: iedere tuin moet tot in detail beantwoorden aan de wensen van de opdrachtgever.

DESKUNDIGHEID

Een hovenier die als vakman een tuin aanlegt, is een specialist die van vele markten thuis moet zijn. Hij moet niet alleen verstand hebben van beplanting, maar ook bijvoorbeeld van de aanleg en aansluiting van de electriciteitsvoorzieningen, voor een sproei-installatie of tuinverlichting.
Of van het plaatsen van een schutting en het bestraten van een oprit of terras.

 

 

Nick en Pat in de vijver

Moorman tegels wegKortom: een hovenier is ook timmerman, electriciën en stratenmaker die beschikt over de juiste machines en gereedschappen. Dat typeert de vakman!

COMMUNICATIE

Een belangrijk aspect van het aanleggen van een tuin is de communicatie met de opdrachtgever én met de omgeving. Zo krijgen op de aanvangsdag van het werk de omwonenden een zogenaamde "burenbrief". Daarin worden de omwonenden op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de eventuele overlast die zou kunnen ontstaan.

Bij oplevering van het project lopen opdrachtgever en hovenier de tuin samen door, waarbij er een opleveringsrapport wordt opgemaakt, waarbij diverse onderdelen worden bekeken en doorgenomen.
Tevens krijgt de opdrachtgever een nazorgadvies.


GARANTIE

Uiteraard haalt u kwaliteit in huis, of beter gezegd, in de tuin. Hoveniersbedrijf De Biesbosch is dan ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Groen. Alle bepalingen van deze stichting worden nauwgezet door ons nageleefd. De opdrachtgever krijgt de voor hem geldende garantiebepalingen bij de offerte al toegevoegd.