Hoveniersbedrijf De Biesbosch

Zuidbuitenpoldersekade 3a
3329 LA  DORDRECHT
T: 078 6165792
F: 078 6214663
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 12:30-16:30 uur

facebook

keurmerk-2

 

Tuinontwerpen


Ontwerpen van De Biesbosch zijn ontwerpen waarin wij de wensen van de klant vertalen naar een creatief tuinplan. Het zijn tuinen waarin onze klanten gelukkig zijn.
Uw tuin kan ook zo'n droomtuin zijn: welke afmeting uw tuin ook heeft, er is altijd een manier om dat te realiseren.
Wij hopen uw tuin te mogen ontwerpen. Waarom? Omdat wij van ons vak houden!

Eerste gesprek

Voor wij een ontwerp maken, voert één van onze tuinontwerpers een oriënterend gesprek bij u thuis. Zo kunnen wij uw wensen, eisen en mogelijkheden op papier zetten. Ook kijken wij meteen naar de smaak en persoonlijkheid van de opdrachtgever. Dit komt, zo is onze ervaring, het ontwerp ten goede.
Niet onbelangrijk is, dat u over uw budget heeft nagedacht en dat in het eerste gesprek kenbaar maakt.

Vervolg

Als u opdracht geeft, maken wij een tuinontwerp voor u waarin wij de eerder aangegeven wensen en eisen zoveel mogelijk in het ontwerp terug laten komen. Dit ontwerp is uitgewerkt in een gedetailleerde plattegrond.
Hierna volgt een tweede gesprek. Bij voorkeur bij ons op het bedrijf. In dit gesprek zullen wij het ontwerp en de begroting bespreken. Ook kunnen wij bij ons op de zaak de meeste materialen aan u laten zien, zodat er voor u een goed beeld ontstaat hoe de tuin kan worden. Ook kunnen eventuele wijzigingen in dit gesprek besproken, geschetst en doorgevoerd worden.

Uiteindelijk krijgt u een mooie en uitgewerkte ontwerptekening. Desgewenst in een pdf bestand. Wij werken nl. met het speciaal voor hoveniers ontwikkelde helix-CAD tekenprogramma.   ontwerp2

Uitvoering

Onze gespecialiseerde hoveniers leggen vervolgens uw tuin aan, zodat u ervan verzekerd bent, dat het ontwerp zo wordt aangelegd zoals wij het samen hebben bedacht.
Door een jarenlange ervaring van onze vakbekwame hoveniers bent u verzekerd van een perfecte en nette aanleg van uw tuin.

Kosten

De kosten van het ontwerp en eventueel beplantingsplan voor uw tuin worden al in het eerste gesprek zo goed mogelijk met u afgesproken. Voor elke tuin kan binnen elk budget een ontwerp gemaakt worden.

 

ontwerp1